Jag fick ett telefonsamtal igår.

Kvinnan som ringde sade att hon börjar bli lite orolig för miljön. Lite… men hon glömde säga sitt namn, och jag har ingen nummerpresentatör.

”Jag ringer från Örebro län, för att jag börjar bli lite orolig för miljön. De har satt upp massor av telemaster här, och jag bor i närheten av skogen. Och först fick jag se att mördarsniglarna försvann. Sen att nästan inga småfåglar fanns. När jag går ut i skogen finns det nästan inga mygg och inga flugor. Däremot massor av getingar.

Jag har ringt och påtalat det här på flera ställen men ingen vill bry sig.  Så jag börjar bli lite orolig. Det finns inte så mycket fåglar. Och träden börjar se lite konstiga ut. Tallarna tappar sina barr. Som sagt, jag börjar bli orolig så jag hoppas att någonting görs. Tack och hej.”

Share

Kommentarer

Jag fick ett telefonsamtal igår. — 2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *